الدعم الفنى وضمان الجودة _ شعارنا _ الطالب امانة والمعلم ضمير
منتديات إطسا التعليمية ترحب بكم
====================
عزيزي : أنت مسجل كزائر .
إذا كان لديك حساب أضغط ...
دخول
. وإذا أردت إنشاء حساب جديد أضغط ... تسجيل
الدعم الفنى وضمان الجودة _ شعارنا _ الطالب امانة والمعلم ضمير
منتديات إطسا التعليمية ترحب بكم
====================
عزيزي : أنت مسجل كزائر .
إذا كان لديك حساب أضغط ...
دخول
. وإذا أردت إنشاء حساب جديد أضغط ... تسجيل
الدعم الفنى وضمان الجودة _ شعارنا _ الطالب امانة والمعلم ضمير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الدعم الفنى وضمان الجودة _ شعارنا _ الطالب امانة والمعلم ضمير

منتديات عامة .... تقنيات....فنون ....الطالب والمعلم والمدارس ..... واقسام اخرى ..... الكمبيوتر والتطوير......اسلاميات
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل بفتيك انما ايه يجننننننن

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
مى عراقى
عصو سوبر
مى عراقى


انثى عدد الرسائل : 401
العمر : 36
البلد : مصر
الوظيفة : مدرسه
علم الدولة : طريقة عمل بفتيك انما ايه يجننننننن Female31
نقاط : 643
تاريخ التسجيل : 01/11/2008

طريقة عمل بفتيك انما ايه يجننننننن Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل بفتيك انما ايه يجننننننن   طريقة عمل بفتيك انما ايه يجننننننن Emptyالإثنين أغسطس 30, 2010 12:58 am

[center]صباح الخير فتوكاتي الأعزاء أنا هقولكو النهارده ازاي تعملوا البفتيك بسرعة ويكون كمان طعمه تحفه يلا اكتبوا ورايا
المقادير:
نصف كيلو بفتيك- بصلة متوسطة مفرومة- ملح+فلفل اسود- عصير ليمونة اوممكن نستبدله بملعقتين كبار خل- 2بيضة مضروبين وعليهم ملح وفلفل- بقسماط- زيت للتحمير
الطريقة:
بصي يا ستي هتجيبي البفتيك وتغسليه كويس من الدم بتاعه وبعدين تبتدي تدقيه بايد الهون عشان يسهل سواه
هتجيبي البصلة المفرومه وتحطي عليها الملح والفلفل الأسود وعصير اللمونة أو زي ما اتفقنا معلقتين الخل لو مفيش ليمون
تحطي البفتيك في طبق كبير وتحطي عليه التتبيلة السابقة ويضع في الثلاجة من ساعة الي ساعة ونصف
تطلعي البفتيك من الثلاجة وتحطي قطعة بفتيك في البيض وبعدين في البقسماط لحد ما تخلص الكمية كلها
تجيبي طاسة وتحطيها علي النار وتحطي فيها شوية زيت حلوين يعني مش حبة صغيرين ويفضل يكون زيت درة وتسيبيه يسخن جامد علي النار وبعدين تحطي البفتيك ويراعي عند وضع البفتيك في الطاسة يكون علي نار هادئة عشان يستوي من جوه ومن بره
يوضع البفتيك علس كل وجه 10 دقايق علي نار متوسطة حتي يتم نضجه ويحمر من الخارج
ينشل البفتيك من الزيت ويوضع علي ورق نشاف
يقدم مع المكرونة
أتمني أكون قلتلكم طريقة سهلة للبفتيك جربوها ومش هتندموا
مستنية تقولولي رأيكم فيها وتقييمكم طبعا للموضوع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل بفتيك انما ايه يجننننننن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الدعم الفنى وضمان الجودة _ شعارنا _ الطالب امانة والمعلم ضمير :: المجتمع والاسرة :: المرأه والاسرة-
انتقل الى: